MICROBITE JOINTHEAD T1


Kuvaus

Microbite Jointhead 2kpl/pkt:

Näyttävä 3D -silmäinen ja pulverimaalattu cheburashkan ja perinteisen jigipään hybridimalli (nivelpää). Tässä mallissa jigi pääsee vapaasti heilumaan painon takana. Vetopiste on painon ylhäällä, kuten perinteisissä jigipäissä. Koukkuna on huipputerävä ja erittäin vahva VMC Siwash -koukku. Vahvat valurenkaat kestävät huomattavasti paremmin kuin rautalankaviritykset ja ovat käytännössä rikkoontumattomat.


VMC Siwash -koukku kestää isommatkin kalat ilman koukun suoristumista. Jos harrastat vaikkapa esimerkiksi kuhan jigausta kevyillä välineillä ja pienillä jigeillä, niin tämä jigipää on loistava valinta siihen. Kyseinen koukkumalli on erittäin suosittu Yhdysvalloissa mm. lohen kalastuksessa. Se kertoo paljon koukun hyvästä laadusta. Suosittelen!


Huom! Koska koukku kiinnittyy pään takaosaan, on Jointhead tavallista jigipäätä pidempi. Toisin sanoen esimerkiksi Jointheadin koko #2/10g vastaa fyysisiltä mitoiltaan perinteistä jigipäätä #1/10g. Eli valitse käyttöösi yhtä kokoa pienempi koukkuvaihtoehto.


Valittavana on seuraavat vaihtoehdot:

#1/10g

#1/8g


#2/10g

#2/8g

#2/5g


#4/8g

#4/5g


#6/5g


Tekniset tiedot:

Paino: 5g/8g/10g

Koukkukoko: #1/#2/#4/#6

Koukkumalli: VMC siwash

Pakkauskoko: 2kpl


Värivaihtoehdot:

keltainen/oranssi

vihreä/ruskea

musta/punainen


Käyttö:

Kalastustekniikka: jigikalastus

Kalajalit: kuha, kirjolohi, säyne, ahven

Sopivat jigimallit: Osmerus, Larvae, Nymph, Arthropod