MICROBITE JOINTHEAD T2


Kuvaus

Microbite Jointhead T2, 3kpl/pkt:

Cheburashkan tyylinen ratkaisu, jossa vetopiste on painon edessä. Koukku on tässä mallissa vakiovarusteena ja valittavana on 4g/6g/8g -painoiset päät #1/ #2/ #4/ #6 -koukuilla. Koukku on kiinteä eikä se ole vaihdettavissa toiseen, kuten perinteisessä cheburashkassa. Toki pihdeillä koukun saa irroitettua ja vaihdettua toiseen jos haluaa. Nivelen ansiosta jigi pääsee vapaasti heilumaan painon takana. Koukkuna huipputerävä ja erittäin vahva VMC Siwash -koukku. Vahvat valurenkaat kestävät huomattavasti rautalankavirityksiä paremmin.


VMC Siwash -koukku kestää isommatkin kalat, ilman koukun suoristumista. Jos harrastat vaikka esimerkiksi kuhan jigausta kevyillä välineillä ja pienillä jigeillä, niin tämä jigipää on loistava valinta siihen. Kyseinen koukkumalli on erittäin suosittu Yhdysvalloissa mm. lohen kalastuksessa. Se kertoo paljon koukun hyvästä laadusta. Suosittelen!


Huom! Koska koukku kiinnittyy pään takaosaan, on Jointhead tavallista jigipäätä pidempi. Toisin sanoen esimerkiksi Jointheadin koko #2/10g vastaa fyysisiltä mitoiltaan perinteistä jigipäätä #1/10g. Eli valitse käyttöösi yhtä kokoa pienempi koukkuvaihtoehto.Valittavana on seuraavat vaihtoehdot:


#2/8g

#2/6g

#2/4g


#4/8g

#4/6g

#4/4g


#6/8g

#6/6g

#6/4g


Tekniset tiedot:

Paino: 5g/8g/10g

Koukkukoko: #2/#4/#6

Koukkumalli: VMC siwash

Pakkauskoko: 3kpl


Käyttö:

Kalastustekniikka: jigikalastus

Kalajalit: kuha, kirjolohi, säyne, ahven

Sopivat jigimallit: Osmerus, Larvae, Nymph, Arthropod